Wella

Ένας πολυεθνικός κολοσσός που διαμορφώνει όλες τις νέες τάσεις στο χρώμα αλλά και στην περιποίηση των μαλλιών, η Wella, βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα. Η χρωματική της παλέτα κάθε σεζόν κρύβει εκπλήξεις που δίνουν το πρόσταγμα για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν διεθνώς οι μεγάλοι μετρ της κομμωτικής τέχνης. Οι βαφές της Wella έχουν κατακτήσει την κορυφή στην προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων ειδικών στη βαφή μαλλιού, έχοντας επιδείξει πιστότητα στο χρώμα και διάρκεια αλλά και αυτήν την ιδιαίτερη «φωτεινότητα» ακόμη και στα πιο «σκοτεινά» χρώματα. Οι άνθρωποι της ομάδας μας που ασχολούνται με τη βαφή των μαλλιών, τις εμπιστεύονται, ενώ δε σταματούν να εκπαιδεύονται πάνω στα προϊόντα της εταιρίας, με σεμινάρια και παρουσιάσεις.

L'OREAL

Με μία τεράστια χρωματική γκάμα για κάθε επιθυμητό χρώμα –ξανθό, υπέρξανθο, κόκκινο, καστανό, μαύρο και ζωηρές αποχρώσεις –τεχνογνωσία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, με 2.000 επιστήμονες στα ερευνητικά της εργαστήρια, η L’ Oreal μπορεί δικαίως να υποστηρίζει ότι είναι η δημιουργός της βαφής μαλλιών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια στα μαλλιά εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Από το 1909 που ο δημιουργός της εταιρίας, ο χημικός Eugène Paul Louis Schueller δημιούργησε την πρώτη καινοτόμο βαφή μαλλιών με το όνομα Oreale έως σήμερα, η L’ Oreal βρίσκεται στην κορυφή των εταιριών με αντικείμενο την ομορφιά, ενώ η κόρη του «ταπεινού» χημικού, η Lilian Bettencourt είναι η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο. Όχι τυχαία. Τα προϊόντα της εταιρίας, με κορωνίδα τις βαφές μαλλιών, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία, πρωτοπόρα προϊόντα παγκοσμίως. Το κομμωτήριό μας διαθέτει όλη την γκάμα των χρωματικών αποχρώσεων της εταιρίας ενώ η ομάδα μας γνωρίζει με ακρίβεια πώς να τα χρησιμοποιεί αναδεικνύοντας τις δυνατότητές τους.

GOLDWELL

Μία εταιρία που χρησιμοποιείται με απόλυτη επιτυχία από ειδικούς στη βαφή μαλλιών, αποκλειστικά στους χώρους των κομμωτηρίων, και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η εταιρία Goldwell, εδώ και 60 χρόνια, σε περισσότερες από 40 χώρες όπου δραστηριοποιείται, επιδεικνύει εξαιρετική πιστότητα στο χρώμα αναδεικνύοντας με αυτό, το κούρεμα και το χτένισμα. Οι βαφές της Goldwell έχει αποδειχτεί ότι βρίσκονται ανάμεσα στις υψηλότερες ποιοτικά εξαιτίας των ευεργετικών συστατικών που εμπεριέχονται στη σύνθεσή της. Η εφαρμογή της συγκεκριμένης βαφής επιτυγχάνει εκτός από εξαιρετικά καλό αποτέλεσμα και πολύ μαλακά και ενυδατωμένα μαλλιά. Η νέα της σειρά, η crazy colors, με ευφάνταστες επιλογές χρωματικών αποχρώσεων και εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες στη χρήση της, αποτυπώνει όλες τις νέες τάσεις στα μαλλιά και αγαπιέται ολοένα και περισσότερο από κομμωτές και πελάτες. Η ομάδα του κομμωτηρίου Vasal εμπιστεύεται την Goldwell, ενώ ενημερώνεται συχνά για τις νέες δυνατότητες των προϊόντων της εταιρίας και για τη νέα χρωματική της παλέτα.

Αναζήτηση
Προσφορές!


Δείτε πρώτοι τις προσφορές μας!

Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας.

Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης και αποστολής της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας πριν συμπληρώσετε την φόρμα.
[Πολιτική Απορρήτου]