Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

«Δε σταματώ ποτέ να προσπαθώ. Εμπιστεύομαι τις γνώσεις μου και θεωρώ επιτυχία ότι περιστοιχίζομαι πάντα από τους καλύτερους συνεργάτες. Μαζί φτιάχνουμε μία έμπιστη δημιουργική ομάδα»

Η επικεφαλής της ομάδας του κομμωτηρίου Vasal, η Αλεξάνδρα γνώριζε από μικρή πώς αυτό που ήθελε να κάνει είναι να συμβάλλει στην ομορφιά των γυναικών με το δικό της ταλέντο, την έφεση στην κομμωτική. Σπούδασε στην κορυφαία σχολή κομμωτικής στην Ελλάδα «Νίκος Αμάραντος» και ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1996, ως κομμώτρια στα κομμωτήρια Καλλιθέας και Πειραιά «Τέλης Κίκερης». Η επιθυμία της για διαρκή επιμόρφωση στην τέχνη της κομμωτικής την οδήγησε στην παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων στο εξωτερικών –TONI & GUY, VIDAL SASSOON, WELLA, L’ OREAL– και ασχολήθηκε με όλους τους τομείς της κομμωτικής, με τις βαφές, το κούρεμα και το χτένισμα. Με απίστευτο κέφι για τη δουλειά της, πνεύμα ανήσυχο, ασταμάτητη, ασχολήθηκε και με την αισθητική νυχιών μαθαίνοντας μανικιούρ, πεντικιούρ και ονυχοπλαστική, ώστε να διευρύνει τις γνώσεις της στους κύριους τομείς υπηρεσιών που παρέχονται σε έναν χώρο κομμωτηρίου. Το 2002 έγινε εκπαιδεύτρια στη σχολή «Prestige Τέλης Κίκερης» και το 2004 βραβεύθηκε ως «η καλύτερη καλλιτεχνική διευθύντρια της χρονιάς». Η ανοδική της πορεία την οδήγησε αβίαστα το 2007 στο άνοιγμα του δικού της καταστήματος «Τέλης Κίκερης» στον Άλιμο, το οποίο μέσα σε ελάχιστα χρόνια και σε περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης, έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα καλύτερα καταστήματα της αλυσίδας. Το 2013, ανοίγει τον δικό της πολυχώρο, ως αποτέλεσμα της προσωπικής της αναζήτησης για ολοένα και περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες ομορφιάς. Το κομμωτήριο Vasal στον Άλιμο σημειώνει τη δική του ανοδική πορεία στον χώρο, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους «φανατικούς» φίλους, που εμπιστεύονται στην Αλεξάνδρα και την ομάδα της, την ομορφιά τους.

Αναζήτηση
Προσφορές!


Δείτε πρώτοι τις προσφορές μας!

Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας.

Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης και αποστολής της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας πριν συμπληρώσετε την φόρμα.
[Πολιτική Απορρήτου]